mandag 28. desember 2015

Julen 2015



Romjulen 2015

Det som skulle bli et førjulsinnlegg blir nå et romjulsinnlegg. Sånn er det bare av og til, eller igrunnen veldig ofte her i huset. Ting går skjelden som planlagt.

Men med god hjelp ble det dagen før dagen jul i huset også i år. Ingen kaker er blitt baket, vaskefilla har fått ligge i ro, men mat og drikke har kommet i hus. Så på juleaften sto pinnekjøtt på menyen og 2.dag kom det kveite på bordet.

Vi har hatt noen rolige juledager i Annestua.


    
Det var ikke mye som minnet om vinter på juleaften og 1.dag. Plenen var veldig grønn og det var busker som spiret i hagen. Men vi har hatt noen dager med enormt mye vær og har nå fått et tynt hvit teppe av snø.



Det har blitt en svært annerledes julefeiring for oss i år ettersom min far gikk bort i vår. Han bodde på sykehjemmet de 9 siste årene og der var det mange arrangement og tradisjoner i forbindelse med julen. En plass er tom hos oss og savnet blir så ekstra sterkt i disse dagene.

På juleaften ble vi igjen minnet på hvor skjørt livet er og at ingen av oss vet hva morgendagen bringer.

Så ta vare på hverandre, det er viktig å ikke kaste bort sjangsen vi har til å fortelle hverandre at vi bryr oss og er glade i hverandre. Familie og venner som var rundt oss da vi vokste opp har vært med på å gjøre oss til de vi er i dag, så skap gode minner og ta godt vare på dem……en dag blir de verdifulle og alt man har.
Fortell noen at du er glad i dem, si et kjærlig ord og gi en klem, gjem den gode følelsen i hjerte og vern om den som en verdifull skatt !

Ingen kommentarer: