søndag 28. februar 2010

Uke 7 og 8 i ord og bilder

Ups, plutselig hadde det gått to uker og hva har man gjordt......ingenting?!??!.....annet enn å sittet inne å fyrt i ovnen. Det har vært innmari kaldt, og med vind i tillegg har det vært best å holde seg inne. Men de siste dagene har det vært litt mildere og igår, lørdag, kunne man faktisk sitte litt ute i solveggen......med skikkelig mye klær på:)
~*~ Timo er den som koser seg mest ute i snøen og kulden.
Men stakkar Timogutten har hatt en liten betennelse i den vonde kjertelen igjen og måtte på en antibiotikakur. Ikke så lett å se når han feiler noe for han gir nesten ingen tegn, men nå har eg funnet ut at hvis han ikke snorker om natta da er noe galt.
~*~
Mattis har nesten blitt innekatt i kulden, han som er så glad i å være ute. Men de siste dagene har også han kost seg ute i solen. Han har laget seg en sti bort til gjerde og passer nøye på at han går i de samme fotsporene hver gang.
~*~
Prinsessen av støvsugerslangen, Mia, er selvvalgt innekatt for tiden. Eg kan åpne altandøren og slippe henne ut, lukke døren og telle til tre, åpne døren igjen og hun kommer inn farende i full fart. Eg er ikke så flink å henge opp støvsugerslangen etter bruk men det liker hun godt.
~*~
Nå håper vi bare på mildere solskinnsdager fremover slik at vi kommer oss mere ut!

søndag 14. februar 2010

Uke 6 i ord og bilder

Nydelige tulipaner som jeg fikk til morsdagen av min kjære sønn:)
~*~
Fastelavensris måtte vi ha til pusene store glede. De elsker disse fjærene og i fjord klarte de å knuse vasen riset sto i, så jeg har funnet frem noe som er mere solid i år.
~*~
Vi kommer oss lite ut på tur for tiden så det var godt å få hjelp til å måke frem terrassen.
Hvis man kler seg godt kan man fint sitte litt ute i solveggen midt på dagen.
~*~
Men litt får jeg gjordt selv om det blir mest inneting, 5 nye kluter, et halvt kaktusskjerf og en pose for å ha tekoppen i når jeg skal på Lappesying, er ukas produksjon. Lagret med kluter begynner å komme seg så kanskje det blir både til julegaver og til julemessen
~*~
Ellers leses det hageblader og lengtes etter vår, og det ble både brownies og hjemmelaget pizza i helgen når sønnen i huset kom hjem. Mia koser seg foran den stasjonære PCen på spisebordet mens guttaboys gjerne tar entur ut nå som det er så mildt. Timo var hos dyrlegen på torsdag og da måtte han få litt trøst å bite på når han kom hjem.
~*~
Og så må jeg vise noen bilder av en kar vi traff forrige uke på torsdagsklubben (NKS).
Egon heter han og var tre mnd gammel.
Tror gamle Timo på 8 år fikk litt sjokk over denne lille villmannen.
Overmot til tusen hadde den lille da han prøvde å dra Timo etter halen, Timo bare reiste seg å gikk med den lille hengende på slep etter seg.
Det hele endte med at Timo fikk søke nødhavn i sofaen (Valbord gav han lov)
og den lille sovna så søtt i et fang.
~*~
Ønsker alle mine bloggvenner, facebookvenner, syvenner, strikkevenner, dyrevenner, vinvenner og livevenner en riktig fin uke!!!!!
Og hvis eg har noen uvenner så ønsker jeg jammen dem også en fin uke:))

søndag 7. februar 2010

Uke 5 i ord og bilder

....det stemmer ikke helt denne uken, for eg har rett og slett hatt det så travelt (Annetravelt) at eg ikke har hatt tid å ta bilder. Men innimellom har eg strikket og det kunne eg ta bilde av idag. Siden torsdag har det blitt 6 nye kluter. Og nå har eg funnet en måte å få de lik på begge sider. Man legger opp slik at man kan dele på tre, eg la opp 51 masker, og så strikker man to rett og en vrang på alle pinner. Da blir klutene lik på begge sider.
~*~
Og så har eg funnet oppskrift på en veldig god Cafe latte uten melk. 2 dl kokende vann, 10-20 gr smeltet smør, røres med stavmikser. 1 egg el 2 eggeplommer røres inn. 1 dl kokende vann + 2-3 ts pulverkaffe og søtningsmiddel blandes i. Et dryss med kanel på toppen. Man kan også blande i en ts bakekakao i kaffen hvis man ønsker. Dette var virkelig godt:)
~*~
Og så et bilde av Miamor som sitter å tror hun gjemmer seg for Mattis:)
~*~
Ønsker alle en riktig fin uke!!!!!!